Любовният ви живот би бил много по -лесен, ако просто

...
 
 
Любовният ви живот би бил много по -лесен, ако просто
Коментари Харесай

Какво търсят мъжете в една жена? 11 неща, които ще го удивят

 

 

Любовният ви живот би бил доста по -лесен, в случай че просто знаехте по какъв начин да спечелите мъжа и да го задържите до себе си, нали? Няма по какъв начин да не се чудите какво в действителност желаят мъжете в една жена, тъй като където и да погледнете, сте бомбардирани от разнообразни препоръки.

Някои ви споделят да го накарате да ви преследва, до момента в който други ви поучават да извършите първия ход и постоянно да сте наясно с възприятията си.

Следователно сте комплицирани и не знаете на кого да вярвате.

Истината е, че всеки мъж има свои желания, когато става въпрос за дамите, само че все пак има някои универсални неща, които съвсем всеки мъж търси в една жена и ето 11 от тях.

 

Просто следвайте тези препоръки и ви уверяваме, че ще имате всеки, който желаете.

 

Жена, която го притегля физически

Нека си признаем – първото нещо, което ви притегля към някой от противоположния пол, е физическият външен тип.

Не знаете дали ще харесате характера му, само че има нещо в усмивката му, погледа му, метода, по който приказва или върви, което намирате за привлекателно.

Същото важи и за мъжете.

Истината е, че няма значение дали сте най -добрият човек на света – в случай че мъжът не ви харесва физически, е малко евентуално той да се заинтересува с цел да ви опознае по -добре.

 

Жена с темперамент и забавна персона

Въпреки че външният тип е това, което притегля един мъж към вас, вашата персона е това, което ще го задържи по -дълго до вас.

Така че, в случай че се чудите какво желаят мъжете от една жена и върху какво би трябвало да работите, преди всичко мъжът, от който се интересувате, би трябвало да види, че сте добър, благ и сърдечен човек.

Забравете за егоизма и егоцентризма и ги заменете с емпатия, съчувствие и други позитивни човешки качества и ви уверяваме, че той ще ви смята за драгоценен улов.

 

Зряла жена, която знае по какъв начин да бъде игрива

Много дами обаче считат, че би трябвало да се преструват на уязвими, почтени девойки, единствено с цел да погалят егото на сътрудниците си и да ги накарат да се почувстват като по -големи мъже.

Разбира се, способността да бъдеш игрива и да се държиш като гимназистка без терзание постоянно е положително качество.

Въпреки това животът не постоянно е игра и има моменти, в които би трябвало да покажете на колегата си, че сте мощна, зряла жена, която може да бъде равна в една връзка.

От друга страна, да бъдеш спонтанна и да имаш способността да окажеш помощ на колегата си да се отпусне и да го накараш да се смее, постоянно е плюс.

Така че всъщност значимото е да се откри баланс сред зрялата жена и игривото момиче и да се знае каква роля да се вземе в даден миг.

 

Доверчива и почтена жена

Ако се пробвате да разберете какво желаят мъжете от една жена, знайте, че честността е едно от първите неща, които всеки същински мъж търси в другата си половина.

Да, незрелите момчета може да се занимават с игри на мозъка и да се любуват на преследването, само че зрелите момчета не се вълнуват от тези неща.

Това, което желаят мъжете, е жена, която ще бъде вярна на себе си, която няма да лъже и да ги измами. Освен това, това, което мъжете желаят от една жена, е също да бъде надеждна. Те желаят да имат момиче, на което да кажат всичко и в никакъв случай няма да нарушат доверието им, без значение какво се случва с връзката им.

 

Жена, която ще бъде най -добрият му другар

 

Това, което мъжете желаят от една жена, не е другар, който да играе видео игри с тях, който ще се псува и ще се състезава за това кой може да яде повече.

Не, нямат потребност да се превръщате в човек, който ще ги следва на футболни мачове и ще ревизира дали инцидентно няма други девойки дружно с тях.

Това обаче не значи, че те не желаят да им бъдете най -добрият другар. Те желаят вие да сте тяхното семейство, техен сателит и техен сътрудник, като се изключи че сте им другарка.

Мъжът желае жена, която да бъде неговото несъмнено леговище и негова канара. Момиче, което ще бъде вятърът в крилата му и светлината в края на тунела му – държанка и най -добър другар, всичко в едно.

 

Независима и уверена жена

Колко пъти сте чували, че мъжете се опасяват от мощни дами? Истинският мъж постоянно ще избере безстрашна жена, която е изцяло приключена персона пред несигурното момиче, което се нуждае от мъж, който да й даде смисъл на съществуването.

Жена, която обича себе си, е по -привлекателна за мъжете.

Така че, в случай че се чудите какво желаят мъжете от една жена, независимостта и увереността са едно от най -добрите качества, които всеки мъж желае да има приятелката му.

Не споделяме, че би трябвало да се държите по този начин, като че ли вашият сантиментален сътрудник е в дъното на вашия лист с цели, тъй като това просто ще го прогони, само че той би трябвало да знае, че можете да се справите без него.

Интелигентна жена

Мъжете обичат умни и мощно интелигентни дами – и когато мъж твърди нещо друго, това просто значи, че търси момиче, което може да управлява.

Това, което същинските мъже желаят от една жена, е тя да има лично мнение, да знае по какъв начин да отстоява себе си и своите убеждения.

За него е значимо да види какъв брой образовани и осведомени сте и че сте човек, с който може да приказва за всичко.

 

Жена, която ще го разбере

 

Това, което мъжете желаят, е да имат сантиментален сътрудник, който да ги схваща, без значение от всичко.

Това не значи, че би трябвало непрекъснато да оправдавате дейностите на гаджето си или да търсите оправдания за му.

Той желае жена, която може да стигне до дъното на неговата персона. Някой, с който може да приказва за всичко, който ще се интересува от най -дълбоките му страхове, очаквания, фантазии и желания. Това, което мъжете желаят в една жена, е да имат сантиментален сътрудник, който да постави старания да се свърже с тях както душевен, по този начин и духовно. Момиче, което знае тъкмо по какъв начин се усещат, единствено като ги огледа, момиче, с което имат дълбока, прочувствена връзка, която е отвън половото.

 

 

Жена, която ще го почита и прави оценка

 

Ако се съмнявате какво желаят мъжете от една жена, знайте, че уважението е преди всичко в листата им с стремежи.

Това не значи, че се чака да се отнасяте с него по този начин, като че ли е над вас по някакъв метод, само че несъмнено би трябвало да му покажете, че го почитате като персона, като мъж и като.

Противно на общоприетото мнение, мъжът няма да тича след вас, в случай че го унижавате.

 

Амбициозна жена

Това, което мъжете желаят от една жена, е тя да има свои лични упоритости, вместо сляпо да ги следва. Те желаят момиче, което има собствен личен живот и своите цели, от които не е подготвена да се откаже, единствено тъй като се е влюбила в мъж.

Те желаят жена, която не може да бъде спряна, жена, която не се опасява от трудностите по пътя си, и момиче, което е готово да направи всичко належащо, с цел да реализира задачите си и да сбъдне своите проекти и фантазии.

Това, което мъжете желаят от една жена, е тя да има вяра в себе си, когато никой различен не го прави, и тя да ги тласне напред.

Те жадуват за жена, чиято стойност не може да бъде понижена от никого и която не може да бъде унизена толкоз елементарно. Това, което желаят, е някой, който непрестанно ще работи за самоусъвършенстване и в това време ще ги въодушевява да станат допустимо най-хубавата версия на себе си.

 

Жена, с която споделя полова химия

Без подозрение сексът е една от решаващите елементи на всяка сполучлива връзка.

Това е нещо, което не виждате, когато всичко върви отлично в спалнята, само че сигурно ще го забележите, в случай че половият ви живот не е толкоз удовлетворяващ, колкото бихте желали да бъде. Така че, в случай че се чудите какво желаят мъжете от една жена, едно от най -важните неща за тях е без подозрение половата химия сред тях и колегата им.

От решаващо значение е двойката да се схваща под чаршафите и да бъде полово съвместима. Трябва да разберете едно: другите хора имат разнообразни иннимни желания и за всеки мъж е доста значимо да откри дамата, която обича същите неща, които той прави.

Това не значи, че би трябвало да прекрачите границите си или да се преструвате, че се наслаждавате на някои неща, които не обичате, единствено с цел да му угодите. Най -важното за качествения сексуален живот е. Това е способността да кажете на колегата си какво желаете и желанието да сте подготвени да се подобрите.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР